This site will turn read-only at the end of September 2017.

XML logo

etch and phpldapadmin
Posted by philcore on Sat 26 Nov 2005 at 15:11
Tags: none.
Just made the switch to etch. Couple of things broke due to new configs. In sarge, there is postfix and postfix-tls. These have been merged in etch.

So anyway, my last problem is phpldapadmin. The config file is completely changed, and I can't for the life of me get it to work. Anybody got any pointers?

 

Comments on this Entry

Re: etch and phpldapadmin
Posted by philcore (216.54.xx.xx) on Mon 28 Nov 2005 at 15:48
[ View Weblogs ]
Well, phpldapadmin is fixed now. Saw an update come through testing the other day, and I guess that fixed it. It's what you get when you use testing/unstable.

[ Parent | Reply to this comment ]

Re: etch and phpldapadmin
Posted by Alucard (130.215.xx.xx) on Thu 22 Mar 2007 at 01:34
[ View Weblogs ]
What broke in postfix, and how did you fix it? I'm having a problem with smtpd crashing when I try to send a message via TLS.

[ Parent | Reply to this comment ]

Re: etch and phpldapadmin
Posted by philcore (70.106.xx.xx) on Thu 22 Mar 2007 at 13:55
[ View Weblogs ]
As I write this, I'm trying to figure out this same problem. Same problem with TLS. It looks like a problem with openssl. So far, disabling TLS is the only answer I have.

phil

[ Parent | Reply to this comment ]

Re: etch and phpldapadmin
Posted by philcore (70.106.xx.xx) on Thu 22 Mar 2007 at 18:42
[ View Weblogs ]
OK. A new postfix package is available for etch. (postfix_2.3.8-2+b1) fixes the problem.

Gotta love testing!


phil

[ Parent | Reply to this comment ]